Account Manager Fairs & Events

Commercieel talent (m/v/x) met hoog EQ

Je bent een geboren verkoper met een passie voor beurzen en events. Mensen aanspreken, connecties leggen en relaties uitbouwen. Je bent een sociaal dier en commercieel wonder in één persoon. Wil je resultaten boeken in een omvangrijk bedrijf met de juiste drive?

Stel je dan kandidaat voor Account Manager bij Kortrijk Xpo. Je gaat aan de slag als de partner voor (nieuwe) klanten – een beursspecialist steeds op zoek naar een win-win. Je leidt alle activiteiten in goede banen en timmert aan stevige relaties met toekomst.

[ Jouw rol ]

Als Account Manager werk je nauw samen met de Exhibition Manager en de Sales Manager. Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en gaat actief op zoek naar exposanten voor vak- en publieksbeurzen. Je gidst klanten van a tot z naar geslaagde activiteiten en legt straffe resultaten op tafel. Kortom, jij bent de onmisbare sleutel naar een succesvolle samenwerking.

  • Je bouwt de klantenportefeuille uit met telefonisch en persoonlijk contact en staat in voor de follow-up.
  • Je streeft ernaar de verkoopobjectieven te behalen.
  • Je schrijft klantgerichte en beklijvende communicatie.
  • Je bent het aanspreekpunt voor, tijdens en na de beursdagen

[ Jouw profiel ]

Je bent een charismatisch persoon met sterke commerciële skills, die graag vertoeft in de wereld van beurzen en events. Altijd bereid om nieuwe exposanten te overtuigen, zowel telefonisch als in het echte leven. Je combineert professionele knowhow met een klant- en resultaatgerichte aanpak en krijgt complimenten voor je inleving en doorzettingsvermogen.

  • Je hebt affiniteit in sales of 3 jaar relevante ervaring.
  • Je spreekt vlot Nederlands & Frans.
  • Je bent stressbestendig en stelt je flexibel op.
  • Je bent een harde werker die zowel zelfstandig als in team floreert.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo? ]

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

[ Stel je kandidaat ]

Account Manager, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk XPO verzamelt als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening inzake Gegevensbescherming (GDPR), de door u verstrekte persoonlijke gegevens (naam, contactgegevens, bankrekeningnummer, opleidingen, diploma, gegevens opgenomen in het cv, ….).

Wij gebruiken deze gegevens om uw sollicitatie te verwerken en u binnen onze onderneming in contact te brengen met (potentiële) vacaturehouders.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure.

Voor het geval u niet zou weerhouden worden voor job waarvoor u heeft gesolliciteerd en enkel indien u ons daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming verleent bewaren wij de door u verstrekte persoonlijke gegevens tot één jaar na de beëindiging van de sollicitatieprocedure.

U kan uw toestemming hiervoor geven door het onderstaande vakje aan te kruisen.

U kan Kortrijk XPO op ieder moment verzoeken uw gegevens te verwijderen, te wijzigen of uw toestemming voor het bewaren intrekken. Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten vindt u in ons Privacybeleid.
Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Good luck, see you soon!

Vragen over deze functie? Bel naar Dominique Ameloot 056 24 11 11 of stuur een mail naar hr@kortrijkxpo.com

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button