Account Manager Italy

Commercieel talent (m/v/x) met hoog EQ

Je bent een geboren verkoper met een zwak voor design en architectuur. Mensen aanspreken, connecties leggen en relaties uitbouwen. Je bent een sociaal dier en commercieel wonder in één persoon. Wil je resultaten boeken in een omvangrijk bedrijf met de juiste drive voor het totaalevent ARCHITECT@WORK voor de Italiaanse edities?

Stel je dan kandidaat voor Account Manager Italy bij Kortrijk Xpo. Je gaat aan de slag als de partner voor (nieuwe) klanten – een beursspecialist steeds op zoek naar een win-win. Je leidt hun beursdeelname in goede banen en timmert aan stevige relaties met toekomst.

[ Jouw rol ]

Als Account Manager werk je nauw samen met de Exhibition Manager. Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en gaat actief op zoek naar exposanten voor het totaalevent ARCHITECT@WORK Italy. Je gidst klanten van a tot z naar geslaagde activiteiten en legt straffe resultaten op tafel. Kortom, jij bent de onmisbare sleutel naar een succesvolle samenwerking.

  • Je bouwt de klantenportefeuille uit met persoonlijk en telefonisch contact.
  • Je schrijft klantgerichte en beklijvende communicatie.
  • Je begeleidt uiterst professioneel de selectiecomités van de Italiaanse edities.
  • Je steekt een handje toe voor, tijdens en na de beursdagen.

[ En nu concreet ]

[ Jouw profiel ]

Je bent een charismatisch persoon met sterke commerciële skills, die graag vertoeft in de wereld van design en architectuur. Nooit verlegen om nieuwe mensen te leren kennen. Altijd bereid om nieuwe exposanten te overtuigen, zowel op papier als in het echte leven. Je combineert professionele knowhow met een klant- en resultaatgerichte aanpak en krijgt complimenten voor je inleving en doorzettingsvermogen.

  • Je hebt een diploma in sales of 3 jaar relevante ervaring.
  • Je bent meertalig en spreekt vloeiend Italiaans en Engels.
  • Je bent een harde werker die zowel zelfstandig als in team floreert.
  • Je bent bereid om een aantal weken per jaar mee te reizen naar het buitenland.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo? ]

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

We hebben een ijzersterke reputatie in (inter)nationale beurzen, congressen en events. We maken plaats voor kleine en grootse ideeën met medewerkers als belangrijkste kapitaal. Kortrijk Xpo, when ideas need space.

[ Stel je kandidaat ]

Account Manager Italy, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie of solliciteer je liever via e-mail? Bel Annelies Meersseman op 056 24 11 11 of mail haar via hr@kortrijkxpo.com

Back to top button
Close