All-round IT support

Word jij hét aanspreekpunt voor diverse business-applicaties?

Je bent een enthousiast multitalent met een passie voor IT. De combinatie van een coördinerende en all-round job is op je lijf geschreven.  Geen to do is jou te veel om het doel te bereiken. Wil jij het verschil maken in een bruisend bedrijf met internationale allure?

Stel je dan kandidaat voor All-Round IT Support bij Kortrijk Xpo. Als aanspreekpunt voor diverse IT-applicaties maak je deel uit van een jong en enthousiast IT-team.

[ Jouw rol ]

Als All-Round IT Support ben je de onmisbare schakel in de organisatie voor de diverse business-applicaties. Je behandelt de nieuwe IT-incidenten en vragen en volgt deze op. In samenwerking met de 2-delijns support escaleer je de  complexe IT-incidenten. Met andere woorden: jij bent de niet zo stille kracht achter de schermen.

  • Je voert eenvoudige aanpassingen in diverse toepassingen uit (ERP/ telefonie/ netwerk/ hardware/…)
  • Je eigent je enkele modules  binnen het ERP pakket toe.
  • In functie van de noden en jouw ambities en capaciteiten kan jouw takenpakket evolueren.

[ Jouw profiel ]

Je bent een initiatiefnemer met een grote affiniteit met IT. Stilzitten is niet aan jou besteed. Je straalt enthousiasme uit en je kan nauwkeurig administratief werk verrichten. Problemen los je op nog voordat ze zich stellen. Frisse ideeën tover je moeiteloos uit je hoge hoed. En stress, daar bedank je vriendelijk voor.

  • Je bent gepassioneerd door IT en business-applicaties.
  • Je bent een teamplayer met verantwoordelijkheidszin.
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo?]

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met een uitgebreid opleidingsparcours. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

We hebben een ijzersterke reputatie in (inter)nationale beurzen, congressen en events. We maken plaats voor kleine en grootse ideeën met medewerkers als belangrijkste kapitaal. Kortrijk Xpo, when ideas need space.

[ Stel je kandidaat ]

All-round IT support, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie of solliciteer je liever via e-mail? Bel Annelies Meersseman op 056 24 11 11 of mail haar via hr@kortrijkxpo.com

Back to top button
Close