Exhibition Manager DACH met sales ervaring

Commerciële gids (m/v/x) met organisatietalent voor ARCHITECT@WORK DACH

Je bent een ervaren Sales & Project Manager. Beurstrends spotten, je netwerk uitbouwen en resultaten analyseren. Elke dag brengt voor jou een interessante mix van uiteenlopende taken. Wil jij je expertise delen in een vitaal bedrijf met toekomstvisie voor het totaalevent ARCHITECT@WORK voor de Duitstalige edities?

Stel je dan kandidaat voor Exhibition Manager DACH bij Kortrijk Xpo. Als leidinggevend talent ben je sterk met cijfers en blink je uit op ondernemend vlak. 

[ Jouw rol ]

Als Exhibition Manager zit je rond de tafel met de Unit Manager. Je organiseert een handvol Duitstalige edities van ARCHITECT@WORK, je zet de commerciële activiteiten in de markt en je staat mee in voor de sales. Je verdiept je in de wereld van de architectuur, belicht het financiële totaalplaatje en wordt een expert in de sector. Aan afwisseling geen gebrek!

  • Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en gaat actief op zoek naar exposanten voor het totaalevent ARCHITECT@WORK DACH.
  • Je staat aan het stuur van een aantal edities en je coacht je collega’s van het projectteam doorheen het volledige traject.
  • Je leeft je creatief uit met reclamecampagnes, brochures en mailings.
  • Je stelt budgetten op, voert analyses uit en maakt de eindbalans op.

[ Jouw profiel ]

Je blinkt uit in organisatie en barst van het commerciële talent. Ervaring leert dat je makkelijk nieuwe contacten legt en relaties op de lange termijn kunt opbouwen. Je bent van alle markten thuis en goochelt soepel met taal, cijfers en grafieken. Geen enkel detail ontsnapt aan je kritische blik!

  • Je hebt een masterdiploma en ervaring als Sales Manager of Project Manager.  
  • Je spreekt vlot Nederlands, Duits en Engels.
  • Je bent een harde, gedreven werker, zowel zelfstandig als in team.
  • Je bent bereid om een aantal weken per jaar mee te reizen naar het buitenland.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo?]

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

We hebben een ijzersterke reputatie in (inter)nationale beurzen, congressen en events. We maken plaats voor kleine en grootse ideeën met medewerkers als belangrijkste kapitaal. Kortrijk Xpo, when ideas need space.

[ Stel je kandidaat ]

Exhibition Manager DACH met sales ervaring, past 100% bij jou? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie of solliciteer je liever via e-mail? Bel Annelies Meersseman op 056 24 11 11 of mail haar via hr@kortrijkxpo.com

Back to top button
Close