Exhibition Manager met sales ervaring

Commerciële gids (m/v/x) met organisatietalent

Je bent een ervaren Sales & Project Manager.

Beurs- en markttrends spotten, ondernemen & organiseren, creatief zijn met (nieuwe) media, commercieel onderhandelen, resultaten analyseren,… : elke dag brengt voor jou een interessante mix van uiteenlopende taken.

Wil jij je expertise delen in een vitaal bedrijf met toekomstvisie? 
Stel je dan kandidaat voor Exhibition Manager bij Kortrijk Xpo. Je bent een rasechte organisator, pakt uit met wervende communicatie en lanceert succesvolle beurzen en events voor vakmensen en het grote publiek. Als leidinggevend talent ben je sterk met cijfers, kan je een team motiveren en blink je uit op ondernemend vlak. 

[ Jouw rol ]

Als Exhibition Manager zit je rond de tafel met de Unit Directeur. Je organiseert een handvol beurzen, je zet de commerciële activiteiten in de markt en je staat mee in voor de uitbouw van commerciële relaties. Je verdiept je in de wereld van events, belicht het financiële totaalplaatje en wordt een expert in de sector. Aan afwisseling geen gebrek!

  • Je staat aan het stuur van een beursconcept en coacht je collega’s van het projectteam doorheen het volledige traject.
  • Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en gaat actief op zoek naar exposanten.
  • Je leeft je creatief uit met reclamecampagnes, en houdt rekening met de volledige marketingmix: social media, brochures, advertenties, affiches, direct mail,…
  • Je leidt samen met jouw team de praktische uitrol van beurzen en events in goede banen.
  • Je stelt als eindverantwoordelijke de budgetten op, voert analyses uit en maakt de eindbalans op.

[ Jouw profiel ]

Je blinkt uit in organisatie en barst van het commerciële talent. Ervaring leert dat je makkelijk nieuwe contacten legt en relaties op de lange termijn kunt opbouwen. Je bent van alle markten thuis en goochelt soepel met taal, cijfers en grafieken. Geen enkel detail ontsnapt aan je kritische blik!

  • Je hebt een masterdiploma en ervaring als Sales Manager of Project Manager.  
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.
  • Je bent een harde, gedreven werker, zowel zelfstandig als in team.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo?]

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

[ Stel je kandidaat ]

Exhibition Manager met sales ervaring, past 100% bij jou? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk XPO verzamelt als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening inzake Gegevensbescherming (GDPR), de door u verstrekte persoonlijke gegevens (naam, contactgegevens, bankrekeningnummer, opleidingen, diploma, gegevens opgenomen in het cv, ….).

Wij gebruiken deze gegevens om uw sollicitatie te verwerken en u binnen onze onderneming in contact te brengen met (potentiële) vacaturehouders.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure.

Voor het geval u niet zou weerhouden worden voor job waarvoor u heeft gesolliciteerd en enkel indien u ons daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming verleent bewaren wij de door u verstrekte persoonlijke gegevens tot één jaar na de beëindiging van de sollicitatieprocedure.

U kan uw toestemming hiervoor geven door het onderstaande vakje aan te kruisen.

U kan Kortrijk XPO op ieder moment verzoeken uw gegevens te verwijderen, te wijzigen of uw toestemming voor het bewaren intrekken. Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten vindt u in ons Privacybeleid.
Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Good luck, see you soon!

Vragen over deze functie? Bel naar Dominique Ameloot 056 24 11 11 of stuur een mail naar hr@kortrijkxpo.com

Back to top button