Sales Advisor

Commercieel wonder (m/v/x) met passie voor beurzen en events

Mensen ontmoeten, connecties leggen en resultaten uitbouwen. Je doet niets liever! Je bent een sociaal dier en commercieel wonder in één persoon. Heb je interesse in vak- en publieksbeurzen en wil jij je pluspunten uitspelen in een dynamisch bedrijf met de juiste drive?

Stel je dan kandidaat voor Sales Advisor bij Kortrijk Xpo. Je gaat aan de slag als de partner voor (bestaande) klanten – een beursspecialist steeds op zoek naar een win-win. Je ondersteunt hun beursdeelname en legt de fundering voor een langdurige samenwerking.

[ Jouw rol ]

Als Sales Advisor overleg je non-stop met de Exhibition Manager. Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en hernieuwt de contacten met exposanten van vak- en publieksbeurzen. Je ontpopt jezelf als de beursspecialist en coacht klanten vóór, tijdens en na hun beursdeelname. Je missie? Tevreden exposanten met mooie resultaten.

  • Je stelt een klantenportefeuille samen via telefonisch contact en beursbezoeken.
  • Je staat in voor de verwerking van de inschrijvingen en rapporteert alles met stip in onze database.
  • Je helpt met plezier tijdens de beursdagen en bij de op- en afbouw van de beurs.

[ Jouw profiel ]

Je bent een charismatisch persoon met sterke commerciële skills. Vol enthousiasme haak je in op je contacten en verleg je commerciële grenzen. Alert, gedreven en ondernemend als altijd. Je overtuigt met pure vakkennis, persoonlijke begeleiding en ongeziene resultaten. Zoveel kwaliteiten in één persoon.

  • Je hebt ervaring in sales of start als beginnend commercieel talent.
  • Je bent meertalig: Nederlands, Frans en Engels.
  • Je komt helemaal tot je recht in team, maar werkt ook graag zelfstandig.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo?]

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met een uitgebreid opleidingsparcours. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

We hebben een ijzersterke reputatie in (inter)nationale beurzen, congressen en events. We maken plaats voor kleine en grootse ideeën met medewerkers als belangrijkste kapitaal. Kortrijk Xpo, when ideas need space.

[ Stel je kandidaat ]

Sales Advisor, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie of solliciteer je liever via e-mail? Bel Annelies Meersseman op 056 24 11 11 of mail haar via hr@kortrijkxpo.com

Back to top button
Close