Waiter

Word jij onze nieuwe collega van het hospitality-team?

Je bent gebeten door de horeca. Gasten ontvangen en verwennen, food & drinks opdienen,… In één woord: heerlijk! Die glimlach, daar doe je het voor. Die vlekkeloze service, daar leef je voor. Wil je graag je troeven uitspelen? Het liefst in een pittig bedrijf met teamspirit?

Stel je dan kandidaat als Waiter voor ons Meeting Center in Kortrijk Xpo. Je behoort tot een gemotiveerd team en samen laat je alle horecapunten op volle toeren draaien.

[ Jouw rol ]

Als Waiter sta je met het team garant voor een tiptop service van de gasten en klanten in het Meeting Center, waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan.

  • Je staat in voor de bediening van food & drinks in de diverse horecapunten binnen Kortrijk Xpo: bars, recepties & banketten, ons restaurant The Greenhouse,…
  • Je staat in voor een professioneel onthaal van de klanten.
  • Je biedt ondersteuning in de keuken- en de zaalactiviteiten.
  • Je richt de ruimtes en de bar in en zet deze opnieuw in orde.

[ Jouw profiel ]

Je bent een dynamische persoon met een  positieve blik die recht in z’n gepoetste schoenen staat. Samen met het team ga je voluit voor een topservice. Stress kun je makkelijk de baas, treuzelen staat niet in je woordenboek. De uitdagende uren in de horeca neem je er graag bij.

  • Je hebt praktijkervaring als kelner en je hebt een goede kennis van zaal-en keukentechnieken.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en je bent klantvriendelijk.
  • Je hebt een heel goede kennis van het Nederlands, kennis Frans is een pluspunt.
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Kortrijk.

[ Wat krijg je bij Kortrijk Xpo?]

Je tekent een voltijds contract van onbepaalde duur en kunt rekenen op een competitief salaris. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met gedreven mensen, waar ruimte is om (door) te groeien. Extra pluspunt: in de zomermaanden en eindejaarsperiode kan je rustig uitblazen van alle activiteiten.

We hebben een ijzersterke reputatie in (inter)nationale beurzen, congressen en events. We maken plaats voor kleine en grootse ideeën met medewerkers als belangrijkste kapitaal. Kortrijk Xpo, when ideas need space.

[ Stel je kandidaat ]

Waiter, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan!

Solliciteer nu voor deze functie »
Velden met * zijn verplicht.

Voer je telefoonnummer in zonder landcode of spaties (bv. 0470123456).

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Toegestane bestandsformaten: .doc, .docx, .pdf, .otf. Max. 15MB.

Kortrijk Xpo gaat steeds vertrouwelijk en discreet met je gegevens om.

Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie of solliciteer je liever via e-mail? Bel Annelies Meersseman op 056 24 11 11 of mail haar via hr@kortrijkxpo.com

Back to top button
Close